AIF Børne Linedance var på besøg i Ramasjang Bussen efter live opvisningen i programmet Ramasjang.
 
Sidste instrukser før live opvisning på Ramasjang. Ramasjang Bussen En vellykket aften sluttes af på MD.
Gruppebillede fra Forårsopvisning 2014
AIF Gymnastik er sprængt fyldt med ny inspiration
 
Assens den 6. oktober 2014.
AIF Gymnastik er netop hjemvendt fra en fantastisk og inspirerede weekend i Herning hvor MCH var omdannet til "DGI inspiration 2014".
 
Alle hallerne i Messecenter Herning dannede rammen om en stor gymnastik-event, hvor hver enkelt deltager frit kunne vælge mellem de 61 forskellige workshops.
13 personer fra AIF Gymnastik, Assens deltog med hvert sit fokusområde iht. om de til dagligt underviser børne- eller voksenhold.
 
Alle instruktørerne og hjælpeinstruktørerne kunne søndag se tilbage på en hård, sjov, udfordrende og svedig weekend, hvor alle kroppens muskler med garanti blev rørt. Derfor kan gymnasterne i AIF Gymnastik se frem til en masse nye og spændende udfordringer, når de atter møder frem til næste undervisning.

Gymnastik-sæsonen er netop skudt i gang i Assens, og strækker sig frem til april 2015 - så DU kan stadig nå at være med. 
AIF Gymnastik underviste Assens Skole

I forbindelse med den nye skolereform, er der dagligt indlagt et bevægelsesbånd på 25 min., hvor alle elever dyrker motion. I den forbindelse havde Assens Skole forleden besøg af AIF Gymnastik som overtog dagens bevægelsesbånd for eleverne i 0. til 6. klasse.
Hallen var fyldt til bristepunktet, da eleverne i 4. til 6. klasse steppede 2 og 2 på de 35 opstillede stepbænke. Der var koncentration men smil på læberne da fødderne skulle guides op/ned og over/retur på stepbænken, og alle eleverne gjorde sit bedste for at følge med, til trods for at det er temmelig udfordrende at steppe 2 personer på én stepbænk, da koordineringen med makkeren er altafgørende.
Dernæst troppede der 62 elever op fra 0. – 3. klasse som var klar til at springe på trampolin. Alle stod flot på række og ventede på at det blev deres tur, til at vise hvor højt de kunne springe. Enkelte af de mere spring-erfarne elever fik lov at vise en baglæns saltomortale, efterfulgt af mange klappesalver. Imponerede var at samtlige elever turde at springe på trampolinen, og oplevede det sug det giver i maven, når de letter og flyver gennem luften, slutter formand Jytte Thygesen, som glædes over det gode samarbejde mellem byens foreninger og Assens Skole.
Step, 2 side-by-side, 4. til 6. klasse Spring, 0. til 3 klasse
Assens Idrætsforening | Edderupvej 1 | Assens | 9550 Mariager