Billeder fra badmintonafslutningen 2011!

D. 29. marts 2011 afholdte vi badmintonafslutning for badminton ungdom. Alle holdene, lige fra U11 til U17, blev inviteret til træning klokken 16.00, hvor det stod på fælleshygge. Os trænere havde arrangeret et slags stævne, hvor spillerne kunne vinde følgende præmier: drikkedunke (fem stk.), bind til ketsjeren (to stk.) eller en ketsjer á 700 kr.

Præminerne blev uddelt vha. lodtrækning. Hver gang man som spiller vandt en kamp, måtte man skrive sit navn på to sedler og putte dem i dåsen, hvis man tabte, skulle man nøjes med at putte en enkelt seddel med navn i dåsen. Dermed havde alle spillere en chance for at vinde nogle af præmierne, der blev uddelt til slut.

Efter præmieoverrækkelser stod den på sodavand, vand eller sluchice og pølsehorn i Café½’en. Vi trænere fik dejlige gaver af spillerne - TUSIND TAK! Børnene kunne frit vælge om de ville spille videre efter spisningen eller om de ville hjem og slappe af efter de mange kampe.

Det så ud til, at alle børnene hyggede sig godt gennem hele arrangementet, og vi håber på at se alle igen til næste sæson. Vi siger tusind tak for en skøn sæson med godt humør og gode kampe.

- God sommerferie

Dan og Pernille Christensen
Trænere

- Banerne var fyldt i Assens hallen - Der blev skrevet masser af sedler for at vinde nogle af de spændene præmier :) - Der var også tid til ekstra sjov og ballade på banen
- Der blev kæmpet inde på banerne - Efter de mange kampe begyndte der at komme sved på panden - Reglerne blev også diskuteret på banerne
- Der var smil på børnenes ansigter - Flere og flere sedler kom i dåsen
- Den stod på pølsehorn og slushice eller sodavand i Café½'en - Præmierne .... - En frivillig hjalp med lodtrækningen - Den heldige vinder af en drikkedunk - Vinder af hele to drikkedunke
- Endnu en heldig vinder af to drikkedunke - Vinder af bind til ketjseren - Der var høj stemning inden vinderen af ketjseren skulle findes - Den heldige vinder af ketjseren á 700 kr.
Assens Idrætsforening | Edderupvej 1 | Assens | 9550 Mariager