Juleafslutning
AIF Håndbold holdt juleafslutning torsdag d. 20/12 med æbleskiver og forældre kaffe i Klubhuset. Der var Diplom overrækkelse til alle de mindste og ingen gik hjem uden de havde trillet med bold i hallen, det er derfor de kommer.
De ældre spillere havde forskellige spil og leg i hallen med pakker inden de forgreb sig på æbleskiverne. Det har været en forrygende opstart for de mindste, alle er klar til start igen efter Jul og Nytår d. 3. januar. 
God Jul til alle spiller fra AIF Håndbold - tak til vores trænere og unge hjælpere.
På billedet ses U4/6:
Bagerst fra venstre
1: Peter Skovgaard Rasmussen
2: Lærke Skov Kristvad
3: Katsiaryna Bukhmet
4: Liam Djørup Lauridsen
5: Nana Djørup Lauridsen
 
Forrest fra venstre
6: Oliver Skov Kristvad
7: Emma Bonde Nielsen
8: Monica Kjellerup
9: Louise V. Larsen
10: Carl Kian B. Nielsen
Fraværende: Emil Revsbæk Bengtson og Karla Sommer Kjellerup
 
Nyt Trænings dragter sponseret 2018 af:
Assens El forretning
Brian Holt -Helle Auto
Jan's gulve, Assens 
KL Transport
Skanda
Sport 24
Sparekassen Kronjylland
TH Montage
Liggende: Emma Bonde Nielsen
Forrest fra venstre: Nana Djørup Lauridsen, Katsiaryna Bukhmet, Louise V. Larsen, Emil Revsbæk Bengtson, Carl Kian B. Nielsen
Mellemst række: Lærke Skov Kristvad, Karla Sommer Kjellerup, Oliver Skov Kristvad, Peter Skovgaard Rasmussen, Monica Kjellerup, Liam Djørup Lauridsen
Trænere bagerst: Marie Jensen, Mia Jensen, Sofie Holt, Christina Bach

  
U15 drenge 
2004/05
 
 
 
Nyt Trænings dragter U13 piger 2006/07 sponseret 2018  af:
Assens El forretning
Brian Holt -Helle Auto
Jan's gulve, Assens 
KL Transport
Skanda
Sport 24
Sparekassen Kronjylland
TH Montage
U14 drenge  2017
U10 piger - 2017
Lørdag d. 28/1 2011 var der kamp for holdet i Havndal Hallen. Første kamp var mod MIK som endte 8 - 8 ef jævnbyrdig kamp, hvor vi kunne have fået langt flere mål. Anden kamp mod Havndal vand vi med 20 mål mod 8. Første kamp, hvor vi scorede så mange mål. GODT gået drenge. 
OBEL-P GROUP - PL Control ApS er sponser af nyt tøj til AIF Håndbold U14 drenge 

Første række fra venstre: Mikkel Kristensen & Simon Stegger
Midten fra venstre: Mads Holt Larsen, Simon Brix Christensen, Casper Veibel Jensen, Andreas Dalgaard, Lasse Bech & Martin Dalgaard Rabenholt
Bagerst fra venstre: Nicklas Slavensky, Emil Arnth Petersen, Jacob Steffensen & Jakob Cilleborg Madsen

 
 
OK sponsor af tøj til AIF Håndbold U10 piger.

Søndag d. 11. januar 2015 var der hele 4 kampe, der blev afvikles i Assens Hallen. U10 piger stillede først op til fotografering i deres nye kamptøj sponseret af OK/Dagligbrugsen i Assens. På billedet nedenfor ses:

Frejdige gik de glade piger på banen klar til kamp i deres nye tøj fra OK. Da piger besejret modstanderen HIF var AIF pigerne meget tilfredse. Pigerne er glade for tøjet, som de kan se frem til flere kampe i her i det nye år efter ombrydningen.

Yders øverst til venstre: Brugsuddeler Hans Peter Brohus, Træner Caroline Brix Christensen, Monique Christensen, Sofie Holt, Sanja Jackson, træner Ann Stjerne Linaa, træner Joan Wickberg. Anden række fra venstre: Isabel Wickberg, Tilde Wickberg, Cecilie Manø, Marie Møller Jensen, Alberte Andie Jensen. Nederst: Julie Salomonsen

KL TRANSPORT sponser nye dragter til Assens IF Håndbold.
 
Der er fuld fart over feltet i Assens Hallen, når der spilles håndbold, derfor har KL-Transport sponseret 13 nye dragter, med logo på ryggen, til trænere og ledere i Assens IF håndboldafdeling. De 13 trænere står for træning af henholdsvis et U10 drenge, U10 pige, U16 drenge, serie 3. damer og herre. Alle holdene er tilmeldt turnering denne sæson. Desuden er der et U12/U14 mix hold, som endnu ikke helt har fået fodfæste og derfor mangler spiller for at kunne deltage i turnering. Så har du lyst, så mød op.
 
KL-Transport er sponser af tøj til AIF Håndbold og repræsenteres desuden på ryggen af serie 3 herreholdets trøjer og bagpå bukserne af serie 3 damer. Så nu er holdene og trænerne klar til turneringsstart i oktober, hvor tøjet vil blive luftet vidt og bredt omkring i det jyske.  
 
På billedet ses fra venstre trænerne: Heidi Drejer, Charlotte Brix C., Joan Wickberg, Casper Svanholm, Jens Beyerholm, Tobias Mousten, Christina Bach, Ole Mousten, Ann Stjerne Linaa, men  på billedet mangler desuden Githa Melgaard, Martin Skov A., Anders Bager og Caroline B. Christensen, som med deres nye dragter fra KL-Transport flot kan repræsentere AIF Håndbold hold denne sæson.  
22. september 2014
 
Hella/Brian Holt er tøjsponsor for  U10 drenge 2014/15, ses her på billedet:
Bagerst fra venstre:
Mikkel Aggerholm,
Marcus Jensen,
træner Christina Bach
Brian Holt fra Hella/Brian Holt Auto.

Midten fra venstre:
Nicklas Holt Thorsen,
Bertram Holt,
Kasper Stjerne Linaa,
Tobias Skov Bach Andersen, 
André Andie Jensen,
Martin Shaumon.

Forrest:
Anders Stjerne Linaa
Magnus Skov Bach Andersen.

STORE BRAG SUCCES d. 1. februar 2015

AIF Håndbold Afd. kan se tilbage på en god og succes fuld søndag i Assens Hallen, hvor flere hundrede tilskuer kiggede forbi i løbet af dagen til håndboldkampe. Inden kampstart var der spillerindløb med fuld musik og navne opråb. Der var navne opråb ved scoring, kampene blev speaket og spillerkåring ved hver kamp. Der var gaver og medaljer til alle U10 spillerne. Power puf pigerne fra AIF Gymnastik dansede mellem kampene og i pauserne. U10 piger fra Assens IF led et nederlag til SMIFF, til gengæld tog U10 drengene Assens IF revanche mod SMIFF og fik en fin sejer hevet hjem. U16 drenge Assens IF mod HIK/Rosendal, her blev der arbejdet hårdt kampen igennem, hvor AIF førte kampen igennem med få mål. Til slut måtte AIF dog se sig besejret med et enkelt mål. Serie 3 Damer Assens IF mod SMIFF, her blev der også kæmpet flot, AIF førte kampen igennem, men lod sig dog ikke kue og vandt kampen. Serie 3 Herrer Assens IF mod Mariager IK, her fløj bolden nærmest omkring ørene på MIK's målmand, der måtte se sig besejret af AIF.  Dagen afsluttede med udtrækning af lodder fra amerikansk lotteri.  STOR tak til Power puf pigerne fra AIF Gymnastik. AIF Håndbold takke alle tøj-, gave- og spiller-sponsorer for bidraget til ”Store Brag Dag” og til de som har arbejdet for en succesrig dag.  På billedet ses U10 drenge, der har fået sponseret spillertøj fra Hella/Brian Holt Auto, Assens.              

 

Håndbold Ungdom 

Vi prøver igen i år at opstarte totalhåndbold.Idegrundlaget med totalhåndbold er for de mindste børn, hvor der lægges vægt på "du må" regler i stedet for "du må ikke" regler.
F.eks.:   - Du må score mål
             - Du må spille de andre
             - Du må røre de andre


Det er hensigten at hjælpe børnene med at kunne spille et hurtigt spil, hvor de selv får lov til at tænke og handle, blive udfordret til at kunne se ting i sammenhæng og opleve at mange ting er i spil samtidigt.
Af hensyn til årgangen vil der blive spillet med en særlig boldtype (softbold).
Træningen foregår i Assens Hallen

 
Håndboldtræning - ude:

Som et nyt tiltag i AIF håndbold 2014 startede vi op med udendørs håndbold. Vi øver, træner, spiller og leger med bolden. Det hele foregik på Multibanen på Assensskole. Det er for alle, både drenge og piger i 1. 2. og 3. klasse.
Trænerne på holdet var Joan Wickberg og Christina Bach.
 
Sæsonstart 2013/14 i Assens Håndbold afd.

Herre Serie 3 og Damer serie 4 har fået nyt tøj, sponseret af Rema 1000 i Mariager.


 
AIF-Håndbold
Afholder ordinær generalforsamling 
onsdag d. 6. marts 2013 kl. 19.30 i Assens Klubhus
 
Dagsorden ifølge vedtægter:
1. Valg af dirigent og referent 
2. Bestyrelsens beregning for det forløbne år, 2012
3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab for det forløbne år, 2012 til godkendelse
4. Fremlæggelse af bestyrelsens budgetforslag for det indeværende år til godkendelse
5. Behandling af indkommende forslag
6. Valg til bestyrelsen – ifølge vedtægter 
      a. næstformand
      b. kasser
7. Valg af suppleanter
8. Valg af revisor og revisorsuppleant
9. Evt. 
                              
 
                                                                                           11.02. 2013 CBC
                                
 
 

Assens er blevet en rigtig håndboldby

Lørdag 25. februar 2012 i Fjordavisen

Assens er blevet en rigtig håndboldby

I Assens har håndbold for alvor holdt sit indtog, fortæller Claus Dejligbjerg
.
Skønt forholdene omkring hallen først for alvor er kommet i orden indenfor de seneste 4-5 år, er håndbold blevet et stort emne i Assens.

I byen er der to herrehold der spiller med om oprykning, og 1 damehold, der træner ihærdigt – ikke dårligt med 3 seniorhold i en by af Assens størrelse.

Hallen danner jævnligt rammen om mange spændende kampe og gode oplevelser, og allerede onsdag kl. 19 er der ”krig på kniven” igen. Da mødes nemlig to senior herre hold – det ene hold er ”de gamle”, som er et lidt lukket hold der ikke træner, og så de unge entusiastiske, som lægger al deres flid i træningen.
Der håbes selvsagt på masser af publikum til denne kamp – spillerne må gerne bæres frem af et engageret publikum.

Men allerede søndag d. 26. februar går ”de gamle” på banen, for at give B65/Fjorden en ordentlig omgang klø.

Kom og vær med!

Assens Idrætsforening | Edderupvej 1 | Assens | 9550 Mariager