Jubilar med 700 kampe
 

Onsdag den 9. april 2014, kunne Steen Quist trække i fodboldstøvlerne for, at spille sin turneringskamp nr. 700 for AIF.
Inden kampstart fik Steen overrakt diplom og gave fra bestyrelsen i AIF fodbold senior, som et synligt bevis og en stor tak for hans enorme indsats i AIF fodbold senior gennem mange år.
Udover at Steen har været en aktiv fodboldspiller de sidste små 40 år, har han også gennem en årrække, ydet en kæmpe stor frivillig indsats for AIF og fodbold senior, og der findes næppe et større klub-/foreningsmenneske i hele AIF end selveste Steen Quist.

Hele AIF fodbold senior bestyrelse håber selvfølgelig på, at Steen fortsætter, både som spiller men bestemt også med den store frivillige indsats i årene fremover.
 
René Lauridsen
Formand AIF fodbold senior.
 
Målfest i Assens IF ?
 
Sparekassen Kronjylland har doneret en ny elektronisk måltavle til Assens Idrætsforening.
Nu kan alle scoringer komme på tavlen.
 
Assens Idrætsforening tog midt i maj måned sin nye elektroniske måltavle i brug. Tavlen har været savnet i årevis. Her har det været op til spillere og publikum selv at holde regnskab med stillingen undervejs.
 
Nu er stadion udvidet og forbedret, og dette indebærer altså også den nye måltavle, som tilmed er drejelig, så den kan anvendes på alle baner på stadion.
 
Assens Idrætsforening er blevet et aktivt omdrejningspunkt i egnens idrætsliv med nu cirka 750 medlemmer fordelt på adskillige idrætsgrene. Sparekassen Kronjylland har siden starten været hovedsponsor for AIF.
 
        Det har altid, som det lokale pengeinstitut, været helt naturligt for Sparekassen Kronjylland at engagere sig i områdets idrætsliv. Et stort antal frivillige ledere og trænere gør et stort stykke arbejde for foreningen, og det vil vi gerne bakke op om, siger Frits K. Sørensen, afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Assens.
 
Det er Sparekassen Kronjyllands Gavefond, der har doneret penge til indkøbet af den nye måltavle. 

På billedet ses formand for AIF Fodbold Seniorafdeling, Rene Lauridsen, sammen med afdelingsdirektør Frits Sørensen fra Sparekassen Kronjylland, Assens Afd.
 
For yderligere info kontakt Sparekassen Kronjylland i Assens 9858 3822.                                                                                                           24. maj 2011
Assens Idrætsforening | Edderupvej 1 | Assens | 9550 Mariager